НАЧАЛО ЗА НАС ЦЕНИ И УСЛУГИ ИНТЕРИОР VIP КОНТАКТ
ЗА НАС„Агенция за консултация и оценка на изкуство и антиквариат” ЕООД е първата частна фирма в България, която предлага услуги в тази сфера на дейност. Тя се управлява от специалисти с дългогодишен опит в областта на търговията с произведения на изкуството, притежаващи антикварна стойност – старинни предмети, живопис от стари майстори и старинни мебели. Дейността на агенцията е тясно свързана с галерия "КРИСТАЛ".

В основата на създаването на Агенцията за консултация и оценка бе нашето желание да разделим търговската от консултантската и оценителската ни дейност. Това желание бе провокирано от консултациите, които периодично се налага да правим във връзка с покупка или продажба на произведения на изкуството, собственост на трети лица; установяването на авторство или датировка на различни експонати; тяхната автентичност или страна на произход; различни експертни мнения и оценки. Не рядко оказваме съдействие при внос, износ или транспортиране на произведения на изкуството.


Всички тези услуги водят със себе си различни документи, като експертизи, удостоверения или сертификати за автентичност, свързани с официалния характер на даденото експертно становище и професионалната отговорност, с която то винаги е съпроводено.

Именно професионалната етика и отговорността при предоставянето на тези услуги са заложени в работата на Агенцията.

Ние сме първите и до този момент единствените, които превърнаха оценката и консултациите свързани с произведения на изкуството в официално регламентирана дейност, основана на натрупан опит и специализирани познания.


АГЕНЦИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ И ОЦЕНКА НА ИЗКУСТВО И АНТИКВАРИАТ ©
1992-2009

Уеб Дизайн: ПроСтудио